Välj en sida
I samband med att vi skulle byta firmanamn och ta fram en ny logotype blev vi rekommenderade att ta kontakt med Jessica. Är väldigt nöjda med den proffsiga hjälp som vi fick. Slutresultatet blev en snygg logga och en grafisk guide som vi har haft mycket glädje av.
Mats Berntsson

Delägare, Förrådet i Stenungsund AB

Vi ville ha en logotype och ge företaget en grafisk profil som kändes stilren och modern. Det tycker vi att Jessica fixade!
Carina Björn

Delägare, Roger Björns Bygg AB

Personlig, snabb och proffsig service. Jessicas Reklamtjänst har definitivt synliggjort Karin´s Butik och gett oss en tydlig identitet.
Karin Röstlund

Butiksinnehavare, Karin´s Butik

Rootcamp är jättenöjda med den logotypen som Jessica har gjort. Våra flyers är vi också nöjda med! Jessica kommer alltid med massa bra tips och idéer!

Jennie Dyrhill

Grundare, Rootcamp

Jessica har hjälpt till med loggor, grafisk design och trycksaker och det arbetet har resulterat i just vad vi har tänkt oss, toppen och tack!
Michael Sommer

Ägare, M2-hus

Snabbt, lyhört, snyggt och professionellt! Är grymt nöjd med visitkort och grafisk profil som Jessica tagit fram åt mitt företag Gröna Karin. Jessica gör inte bara det man ber henne om, utan kommer med det där lilla extra – tips på tryckerier, papperskvaliteter och även en och annan peppande kommentar! Rekommenderas varmt!
Karin Lundin

Odlare, Gröna Karin

[googlebccb1af407b3f926.html]